Wednesday, 2 May 2012

Mohon Maaf...Blog Kini Sepi

Views


Salam
Kepada kawan-kawan semua...saya mohon maaf tidak dapat blog walking seperti biasa...saya juga tidak dapat update selalu seperti sebelum ini...ini semua terjadi atas masalah-masalah yg tak dapat nak di elakkan...

Kepada geng Group Segar Follower, saya minta maaf sebab tak sempat nak promote blog-blog korang...InsyaAllah andai di beri kesempatan lagi selepas ini saya akan laksanakannya...mungkin ini entri terakhir sebelum blog ni sunyi sementara waktu...sampai bila saya pun tidak pasti...

Kepada yg sering jenguk blog ni, saya ucapkan terima kasih & maafkan saya sebab tak dapat nak balas kunjungan ye...saya pasti akan merindui korang2 semua tau...
Babai
:(


Kata Hatiku : Sedih rasanya...insyaAllah sampai masanya nanti saya akan aktif semula...huhuhu

20 comments:

  1. akak bzy ya??ayu singgah jenguk akak..hehe

    ReplyDelete
  2. xpe dear.. settlekan yg mana penting dulu yer..pas ni boleh hapdate dan blogwalking mcm biasa...pasti deqla merindui kamu...huhu...take care...

    ReplyDelete
  3. ermm nak tanya kenapa..
    takut tercampur urusan peribadi awak pulak..

    apa2pun..
    good luck untuk semua urusan

    keep in touch yer..

    :)

    saya suka awak sebagai kawan blogger saya..
    saya tentu akan rindu awak..
    :)

    ReplyDelete
  4. akak nak kemana ye..?
    jgn sepi lama2... nanti nur rindu..!
    nur pun sayang akak juga.... hhuhuh..

    sedihnyerrr..!

    ReplyDelete
  5. moga kamu baik2 saja ya..dahulukan yg penting dulu..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Masa mencemburui kamu yek!!!
    tapi jangan lama.....huhuhuhuu
    Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  7. ok dear:) i tunggu :) ngeee...insyaallah.

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum..

    Akak..ambil lah masa tuk berehat.. pa pun, jaga diri baik2 ya.. semoga Allah jaga akak kat mana2 pun, n bila2 masa..sayang akak.. :)

    ReplyDelete
  9. ermm..semoga segala urusan dpermudahkan ya=))

    ReplyDelete
  10. xpe.. nak buat camne dah benda xdpt nak elak. apepun, ingat kami dalam doamu. :)

    ReplyDelete
  11. SUNYI LAH DUNIA BLOG NANTI...
    xper..kita semua doakan yang terbaik buat mawar...k

    sedih memang sedih....hilang kawan buat sementara waktu...

    yang terindah buat sahabat yang dingati selalu.....

    ReplyDelete
  12. rindu kak mawar nnti..take k kak:) sue doakan sume nye dlm lindungan Allah...amin3x :)

    ReplyDelete
  13. takpe, nanti ada masa dtglah blog2 kitorang semua ni..hehe~

    ReplyDelete
  14. takmo sunyi sepi lame² sgt tau. ;)

    ReplyDelete
  15. semoga urusan dipermudahkan... salam rindu dari kejauhan..

    ReplyDelete
  16. dya datang lawat akak..:D

    ReplyDelete
  17. bila la nak ada update baru ni.hehehe

    ReplyDelete
  18. tadi blogwalking blog saya tadi...
    thanks walau sibuk masih mampir ke blog saya.....
    Take care..
    Support me by Daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  19. TUNGGU blog ini diupdate lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...