Tuesday, 29 November 2011

TQ Nuffnang Untuk Kempen CPC

Views


Alhamdulillah...blog ni x smp sebulan pn lg usianya...terima kasih sy ucapkan kepada nuffnang utk kempen ini & terima kasih juga utk kawan2 yg sudi klik iklan nuffnang dlm blog sy...






Sy sebenarnya bukan tahu sgt maklumat2 tentang nuffnang ni...maklum je la blog sy ni masih sebaya ngan jagung ehh ehh setahun jagung la...sy kongsi kt sini ape yg sy baca ye...


Bagi Kempen CPC

  • Pendapatan anda diperoleh berdasarkan setiap bilangan klik unik oleh pengunjung unik anda terhadap unit iklan yang memaparkan kempen iklan CPC.
  • Pendapatan anda akan dikredit ke dalam akaun selepas 3 hari kempen CPC tamat. Kempen CPC akan tamat apabila ia telah mencapai sasaran maksimum bilangan klik.
  • Sekiranya blog anda memaparkan iklan CPC tetapi tidak mendapat sebarang klik, maka tiada pendapatan akan diberikan.

Rajin2 lah klik iklan ye...Moga ada khabar gembira lg selepas ini dr nuffnang :)




10 comments:

  1. ada nuffnang, tp lsg tak gerak..huhu, sadis toll

    ReplyDelete
  2. jap ye biar i klik iklan kat blog u ni ^^ . eh eh baik u buang je Word verification leceh nak komen :D

    ReplyDelete
  3. hai..thanx follow . sy follow awak balik tuk support awak . tahniah, sudi2 la klik iklan nuff sy juga if awak xkesah ;)

    ReplyDelete
  4. alamak ade word verification ke...mmg leceh tu...cmne nk buang ye...sape2 yg tau tlg sy ek...

    ReplyDelete
  5. bagus ler tu....nasib baik dapar BE nanti
    datang dari bloglist

    Hanif bin Idrus Blog

    ReplyDelete
  6. Hypeeee!!Assalamualaikum!…Ana follow blog ini..=)sudilah sekiranya ada masa berkunjung ke blog Ana..hehe..=)taaa…

    ReplyDelete
  7. insyaallah... kalau ada iklan baru di blog ini dan saya mengunjungnya, akan saya view iklan tersebut...
    saling membantu...
    sharing is caring....
    thx for follow me... follow back.

    ReplyDelete
  8. kalau dah rezeki tak kemana yek..
    :)
    huruf besar nih..
    JELES..
    hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...