Tuesday, 7 May 2013

Rahsia Awet Muda Ku

Views

Salam



Ini lah rahsianya...hehee awet muda la sangat...sy dah pakai produk Safi Rania Gold ni since 2009 lg sampai la sekarang ni...alhamdulillah hasilnya tidak mengecewakan...mane la rupa awet mudanya tu ek...

 Jeng...Jeng...Jeng




Hehee nampak muda ke...
ape? 
umur? 
sy dah 33 tahun dah...

 Perasan je kan tuan belog ni (~_~)

Apa pun bersyukur dengan apa yg ade...semuanya hanya pinjaman sementara dari DIA...




Kata Hatiku : Nak lg nampak muda sentiasa la basahi wajah dengan air wudhuk (*_*)

17 comments:

  1. Assalammualaikum....

    hehehe...awet muda tu....produk safi rania gold.. rahsia dah diketahui.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...bukan rahsia lg...hehee :)

      Delete
  2. hihi.. mcm tajuk entri deqla dulu,... yup nmpk muda jelita lagi tu... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tajuk entri sama ek...ape ye rahsianya tu ;)

      Delete
  3. Amboi sungguh ke 33 thn? Memang comey tuan punya blog nih..hihihi. Kulit pun halus gebuss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh la...dulu leh gak terbalik2 kan nombor kali ni terbalik pn same je..hehee..thanks ye :)

      Delete
  4. rahsia dah terbongkar, mari bertukar ke safi rania gold :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.

    Akak.. masalahnya.. akk memang awet muda, huhuhu

    Saya yakin, kalau saya berdiri sblh akk, org lain mesti ingt akk lagi muda dari saya. Saya pakai gak produk ni,yg untuk mata tu,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...hehee ye ke Lana...akak tua dh la...

      Delete
  6. wahhhh...ini rahsia dia rupanya...
    hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee bkn rahsia lg...ape pn syukur kurniaan dr DIA...

      Delete
  7. wah..mmg nampak muda lah..hehe~ :)

    ReplyDelete
  8. mak ak pun pengguna tegar brand ni jugak. rambut dah byk uban tp muka still tak nampak berumur sgt...

    ReplyDelete
  9. akak...!!

    bestkan bila jumpa produk yg sesuai dgn kita... :)

    ReplyDelete
  10. kawan saya pakai safi rania, muka dia jadi makin teruk, sian sgt...

    ReplyDelete
  11. mmg nmpak muda r...heee...check out my blog kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau hadiah wat yg tersyg...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...