Thursday, 9 February 2012

3 Bulan Berblog ~ Inilah Hasilnya ^_^

Views


Hari ni genap 3 bulan usia blog sy ni...Alhamdullilah sy seronok berkongsi apa yg sy tahu...seronok juga apabila ada yg komen positif tentang blog sy ni...InsyaAllah akan diperbaiki mana yg terkurang & tegur la sy untuk kebaikan bersama ^_^

Inilah dia hasil yg sy dapat selama 3 bulan berblog...
Meh tengok ^_^


Pageviews & Posts




Followers




Jangan gelakkan sy ekk




Terima kasih sy ucapkan kepada followers2 sy...tak lupa juga kepada korang2 yg rajin klik iklan kt blog sy ni & juga pihak Nuffnang..Harap korang terus bagi sokongan & rajin2 lah terjah blog sy ni ye...

Happy Blogging 



Kata Hatiku : Bersyukur dengan apa yg ada...Moga blog ini mendatangkan faedah kepada korang2 yg sudi singgah ke sini ^_^


51 comments:

  1. camna erk nak dapat income dari nuffnang tu..saya tak pernah dapat pa2 g..hehehehe

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah.saya dah 3 tahun blogging tapi takde sampai camtu pon.hahaha

    ReplyDelete
  3. @are_lin@yu sila tgk link ni ye
    http://belogdaku.blogspot.com/2011/11/tq-nuffnang-untuk-kempen-cpc.html

    ReplyDelete
  4. @arelan elehh tp nuffnang masyukkkk je kn wlupn followers tak ribu2 :)

    ReplyDelete
  5. ada gambar beta lah kat followers tu heheh

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... happy blogging... semoga lebih success...

    ReplyDelete
  7. ooo...gitu..tq ye..hehehe..info sangat bermakna..

    ReplyDelete
  8. Tahniah, jangan putus asa dan terus memblog dengan gembira ^_^

    ReplyDelete
  9. awak baru 3 bulan je ke berblog ni??

    bagusnya, nuffnang saya dulu sebulan leh dapat singgit je..hehe..

    p/s:jom bertukar klik nuffnang masing2?? :D

    ReplyDelete
  10. tq sumer...
    mmg baru 3 bulan je usia blog ni...

    ReplyDelete
  11. wahh baru lg yer dah follower bnyk cmni,,nuffnang tu yg lg best,,hehe,,tahniah,,

    ReplyDelete
  12. ramainya follower dia, nak sikit boleh

    ReplyDelete
  13. kalau baru 3 bulan dh mcm ni mesti 6 bulan lagi makin power

    ReplyDelete
  14. wah.. kira baguslah ni.. keep it up!! blogging dari hati k.. :)

    ReplyDelete
  15. wahh tahniah baru 3 bulan dah 8k. ;)
    jalan2 sini ;)

    ReplyDelete
  16. wah... memang hebat.. tahniah.. i pun dah tiga bulan tapi masih lagi di tangga bawah.. huhu...

    camana ye nak dapatkan visitors byk2 tu...? kalau boleh, share lah resipinya... hehe.. thank you.

    dan silalah datang ke blog saya.. saya punya blog tentang makan2, jalan2, masak2... :))))

    ReplyDelete
  17. oopss lupa nak letak linknya...

    www.manna-mania.blogspot.com

    thank you...

    ReplyDelete
  18. Inilah berkat kerajinan tuan punya blog yang rajin blogwalking...

    ReplyDelete
  19. Salam...manisnya kalau blog saya pun dapat cam nie..mesti ada tips dan rahsia boleh share kan?

    ReplyDelete
  20. baru 3 bulan dah beribu follower n pageview. tahniah2. mesti ada secret weapon ni

    ReplyDelete
  21. wahhh,, jeles2... sangat2 bertuah.. era dah bertahun2 berblogging , tp rm10 pon x cecah kat nuffnang .. :(

    ReplyDelete
  22. Saya pun baru jugak... Mai singgah... hehehe...

    1Blogazine

    ReplyDelete
  23. Teruskan usaha, jangan putus asa... jauh lagi dan capai 100 tu

    ReplyDelete
  24. @manna mania, @aku budak nerek, @agak masalah-> sy dh pernah share tips tgk kt link ni ye

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/tips-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  25. Walaupun baru 3 bln, pencapaian awak agak baik. Tahniah & teruskan berblogging yea.

    ReplyDelete
  26. wow,,tahniah,,3bulan je,,sye da nk kat sthun pown xsmpi cm2

    ReplyDelete
  27. 3 tahun baru 3 hinggit.. macam mana tuh?? hahaha

    ReplyDelete
  28. mmg class gitu...aku berblogging nak masuk 2 tahun baru dapat claim 3 keping cek je dari nuff n churp2 1 cek...ciput tp berbaloi

    ReplyDelete
  29. progression yg bgus nie.thniah..

    ReplyDelete
  30. syukur alhamdulilah..okelah tu..huhu

    ReplyDelete
  31. askm. tahniah n permulaan yg baik

    ReplyDelete
  32. Tahniah mawar qaseh...hasil kerja kuat...dan teruskan berblogging....:)

    ReplyDelete
  33. Tahniah mawar qaseh...hasil kerja kuat...dan teruskan berblogging....:)

    ReplyDelete
  34. Assalamu`alaikum,
    tak sangka ini adalah hasil untuk 3 bulan. Serius saya katakan blog ini meningkat terlalu mendadak. Keep up the good work, semoga terus sukses menulis.

    ReplyDelete
  35. mana tak rmai follower...kerap sgt hantar link dkat post entry di fb...macam bodoh maha sewa punya bangang je..

    sori tbiadap kat sini.

    ReplyDelete
  36. tahniah..semoga lebuh success..

    usah diambilkira hal yg negatif..masing2 ada kelebihan..

    ReplyDelete
  37. tahniah. baru 3 bulan dah dapat 1000++ followers, keep it up! :)

    ReplyDelete
  38. terima kasih sumer...
    maaf andai ada yg kurang senang dgn cara sy...

    ReplyDelete
  39. bagusnyer...linda baru 7 bulan berblogging, tapi tak seramai follower awak..hehe, ade tips tak?

    ReplyDelete
  40. wahh, jauhnya bilangan followers jika dibandingkan dengan saya -__-

    btw, thanks undi video ya. :D

    ReplyDelete
  41. sekarang follower 1536.!!!! wah cepat naik!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...