Friday, 13 April 2012

Menang GA & Terpilih Sebagai Blog Gempak Minggu Ini ^_^

Views




Salam
Dah tengok tajuk tu kan...haa best2 syukur alhamdulillah pertama kali menjoin kan diri dalam GA pastu ada luck plak....hehehe...saya tersenarai sebagai salah seorang dari pemenang2nya...ni le hadiah yg akan saya dapat fridge magnet...tak perlu susah2 nak gi Hatyai dah dapat fridge magnet Hatyai....bertambah la nanti koleksi kat peti ais mak kat kampung tu nanti....terima kasih ye penganjur arwendanish (^_^)...






Satu lagi yg bestnya hari ni bila on je blog terus jenguk shoutbox...tengok ada yg meninggalkan jejak dengan ayat ni...


Berkerut jugak dahi ni tadi...terpilih apa pulak ni...gi la jenguk blog beliau...ehhh biar betul terpilih sebagai blog gempak minggu ini...syukur alhamdulillah ada yg tolong promote kan blog yg baru nak bertatih ni...tang mana gempaknya saya pun tak tau...orang lain je yg boleh menilainya kan kan kan...terima kasih juga ye tuan blog...tak lupa juga kepada tuan-tuan blog yg pernah promote blog saya ni...kadang2 ada yg terlepas pandang...
sama2 la kita beronok-ronok berblog ye (^_^)


Kata Hatiku : Bersyukur dengan apa yg diperolehi...moga blog ni akan terus dapat sokongan dari korang2 yg baik hati...


20 comments:

  1. tahniah kak menag GA dan terpilih sbg blog gempak... :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah...huhuhu..
    Best tumpang happy jgkkk......

    ReplyDelete
  3. tahniah..bestnyer dapat hadiah..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah...hehehehe nti next week sis pos eh...

    ReplyDelete
  5. congratz :) best la dye.. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah akak..mmg layak akak dapat gelaran tu.hehe

    ReplyDelete
  7. wahh kak..tahniah.. mesti rajin ikut GA/Contest ne..hihi

    ReplyDelete
  8. tahniah... gempaklh betul tu...... :))

    ReplyDelete
  9. fuyooo. tahniah tahniah. bertuahnya lah. :D

    ReplyDelete
  10. wahh..tahniah akak..!! syoknyeee..!
    suke la FM tu..hehehe..

    ReplyDelete
  11. wah..bertuahnya dia..tahniah dear :)

    ReplyDelete
  12. jom join contest

    http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2012/04/contest-walid-dan-ikha-bubble-dialog.html

    ReplyDelete
  13. wahh..tahniahhh..

    singgah sebentar dengan kitkat ..
    balas jasa klik klik..
    wahaha..bahasa rahsia support ekonomi sesama kita..
    ;)

    ReplyDelete
  14. Ucapan special " tahniah " bertuahnya..

    ReplyDelete
  15. tahniah.. mmg gempak pun blog ni. :)

    ReplyDelete
  16. wahhhhhhhh. untung laaaaaa. tahniah. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...