Monday, 9 April 2012

Jeng Jeng Jeng... Akhirnya ~ TQ Nuffnang (^_^)

Views




Salam

Syukur alhamdulillah hari ni 9 April 2012 genap 5 bulan usia blog ni...sebelum ni sy ada kongsi citer pasal hasil blog sy di usia 3 bulan di entri ni...dan setelah 5 bulan inilah pula hasilnya....


Pageviews & Posts




Followers



Nuffnang

Jeng Jeng Jeng...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Akhirnya pendapatan dari Nuffnang dah boleh di tebus...tapi sy tak tebus pun lagi...biarlah dia beranak pinak kat dalam tu dulu...hehehe...ape pn sy ucapklan terima kasih banyak2 kat korang2 yg follow blog ni...yg rajin singgah blog ni & sedekah kat sy (*_*)
Kepada yg rajin klik iklan kat sini bagitau la ye...sy datang blog korang klik2 plak...
Sy mengharapkan sokongan dari korang2 sumer tau...

Happy Blogging

Kata Hatiku : Sekadar berkongsi cerita...bersyukur dengan rezeki yang ada...


28 comments:

  1. tahniah akak..beznya..napa ayu punya tak berganjak pun erk..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam.akak! bestnya! hahaha. tahniah kak..rezeki tu, hasil usaha akak :) Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. cptnya. dlm ms 5 bulan je dh 1+++ followers. kasi tips sket. hehehe.. jgn reedem lg, simpan banyak2 dulu. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..masyukk..

    hehehe..

    :)

    ReplyDelete
  5. wahh... kita x cecah RM2 pun. hahhaa....tahniah utk awk...

    ReplyDelete
  6. waa..dasatnye 5 bulan dah cech 1920 followers..:)

    ReplyDelete
  7. Rezeki..hebat. Manacamana nak followe nuffang, tak bahaya ke kita bagi no akaun bank!.bagilah tips2 mahu juga join nuffang baru kawan2 boleh klik2kan..

    ReplyDelete
  8. perrgghh..! tahniah akak..!!!!

    rezeki tu..! hebat2... :)

    ReplyDelete
  9. keep blogging :)congrats,Alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. Salam..wah..tahniah kak..best bila dah dapat hasil kan..:)

    ReplyDelete
  11. waahh.. murah rezeki. alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  12. congratz.. tggu 100 baru best cash out ^^

    ReplyDelete
  13. wah congrate :) sis pun tinggal tunggu masa ni :)

    ReplyDelete
  14. Sebab anda adalah blogger yang baik!!

    ReplyDelete
  15. waa sudah membuahkan hasil :)

    ReplyDelete
  16. Rezeki...Alhamdulillah..
    Dah klik2..hehhee

    ReplyDelete
  17. wah..bestnyee..syukurlah awk,nuff sy jgk yg tak gerak2.. sedekah2 la ye :)

    ReplyDelete
  18. waaaaaaaa jealousnyeeeee ! nak jugak :3

    ReplyDelete
  19. asalam, hari ni saya pusa isnin..alhamdulillah dah buka puasa tadi.Tq ya bagi tips2 nuffang tu..ada masa nak join jg. Ada kawan di sebelah sekolah saya kata Why tak ikut nuffang..blog nak klik nuffang tak da la di blog kamu katanya.blog jiran sekolah saya tu..ada link kat blog saya Single.dot.com ( TrcAin )malu lah tak ada nuffang...)

    ReplyDelete
  20. syukur alhamdulillah kan.saya dah 3 tahun pon relax je follower 400 lebih.hahaha..majulah blogger untuk negara

    ReplyDelete
  21. wah! best la dah boleh cashout. hazfee bila la nak cashout ye.hehe

    ReplyDelete
  22. waahhh, tahniah. bestnya dpt duit ni kan. teringin pulak nak buat nuffnang ni

    ReplyDelete
  23. Blogger yang baik hati,,,memang murah rezeki...sbb mawar kan suka tolong-menolong sesama blogger ...
    Ini kenyataan...saya pn ucap tima kasih bebanyak kerana tolong saya...k...selamat maju jaya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...