Thursday, 29 December 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com

Views




Salam sumer...
Sy nak bagitau ni sy join segmen dari Mialiana...korang2 pun meh la join sekali...sempat lagi ni, hari ni baru 29 Disember 2011...segmen ni berakhir pada 31 Disember 2011 jam 11.59 malam...apa lg tunggu weh...moh lerah :)


Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011



Syarat-syaratnya

1. Terbuka kepada semua blogger
2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com
3. Sila copy coding segmen ini...cari kat sini
4. War-warkan tentang penyertaan anda kepada pegunjung-pengunjung blog anda
5. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak
6. Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking
7. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen kat sini

Ok tu je syarat-syaratnya
Nak join klik sini
Selamat bersegmen ye ^-^

8 comments:

  1. Good Luck Semua yg ingin menyertainya...

    ReplyDelete
  2. saya pun join juga segmen ni

    ReplyDelete
  3. My first giveaway, Join lah kalau sudi :D

    http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-76 yang join... :)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal ..

    Niena singgah sini & follow .. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...