Friday, 9 December 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN

Views





First time join segmen dari blogger yg dah agak 'basi' ni...ehehee bukan sy yg kata ye bro Ben sendiri yg mengaku...x caye ekkk??? kalau x caye tengok sini...haaa!! kan dia yg kata kan :) jangan marah ye bro nanti bakal anak yg lahir nanti ikut pangai ayah dia plak...hehee tapi sy doakan yg baik2 aje la untuk family bro ye...Aminnnn

Ehhh ehhh dah menyimpang dari tujuan sebenar ni...ya ampunnnn...ok2 BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN?

Nape ekk??? ermmm malu sebenarnya dah le baru je buat blog nak kata lain dari yg lain tu tang mane ekk??? sy rasa blog sy ni lain sebab simple je...tak banyak benda alah yg gerak2 yg cam salji turun ke atau yg seangkatan dengannya la...bukan sy x nak letak benda2 gitu...cuma takut nanti blog lama nak loading, pastu orang x nak tunggu & blah cmtu je...huhuhu x mo2 kn...


Pasal entry plak sy share ape yg sy rasa nak share je...ada entry tips untuk kecantikan tengok kat sini...pastu ade info berkenaan dengan makna bacaan dalam solat klik sini...sy rasa entry2 macam tu boleh tarik minat untuk blogger lain jenguk blog sy ni...hehee mandai je ekk entah ye entah tidak :) 


Akhir sekali yg paling sy rasa bestnya, hari ni genap sebulan sy berblog dr 9/11/2011 - 9/12/2011 followers sy dah ada 600++...berkat usaha sendiri ikut tips2 dari blogger2 otai...terima kasih ye sumer...sy rasa ini je la kelainan blog sy ni...hehee harap2 sesuai la jawapan untuk segmen ni :)

Selamat bersegmen ye:)
Nak join klik sini
Babai

30 comments:

  1. memang dari yang lain hehe ^^
    singgah dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  2. sebulan boleh dapat 600+ follower, kalau lagi lama lagi banyak la follower boleh dapat :-)

    ReplyDelete
  3. sebulan 600 2 bulan 1200 3 bulan 1800 wahh retis tu hehehehe..pepepun salam kenalan
    |http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

    ReplyDelete
  4. tahniah,,dlam masa sebulan dah sampai 600..;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..semoga menjadi blogger yg best cam skrg nih..lansung tak mengecewakan akak tau..

    ReplyDelete
  6. datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal..hebat nih..sebulan followers dah lebih 600!

    ReplyDelete
  8. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  9. wahh. bagusnya! sekejap je dah ramai follower! keep it up!

    ezzat singgah sini.
    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  10. siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

    http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

    ReplyDelete
  11. Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  12. haii(:
    kite dah follow blog awkk,
    harap follow blog kite jugak oke?
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  13. hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

    salam kenal ! ^0^

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  14. wah2x..cepatnyer naek folower die..congratz..hihi..

    ReplyDelete
  15. Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  16. hebat tu satu bulan cecah 600...thniah

    ReplyDelete
  17. Thanks ye...sy dh follow korang2 yg kt ats ni:)

    ReplyDelete
  18. pergh... baru sebulan berblogging follower dah ramai. wiwit... reader pun mesti ramai kan? caya lah!

    salam perkenalan kembali dear~

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yg sama :)

    http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete
  20. Saya follow anda balik :)

    http://crazierlolipop.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html#comment-form

    ReplyDelete
  21. wah best nyee, dah sebulan dapat 600 ?
    awk ikut blogger mne ek ??bleh nak tau jugak ? segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  22. tahniah...macam tak caya 600++.
    power..

    ReplyDelete
  23. wah hebat ek dlm sebulan leh follower ramai cmni,,ape rahsia,,hehe,,sy setahun br bnyk tu,,,huhu,,neway dtg follow sini jugk,,;)

    ReplyDelete
  24. salam, singgah balas kunjungan =)

    ReplyDelete
  25. kunjung balas dan follow sekali..

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen sama...lambat bw sebab da lama xupdate blog...salam perkenalan dari blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...