Wednesday, 21 March 2012

Jawapannya ialah...... (*_*)

Views

Hehee post ni adalah untuk menjawab persolaan dari entri ni...saje je nak suruh korang main teka2...padahal tengok je pun dah leh agak ape dia nya kan ^_^

Sebenarnya bukan sy yg masak pun...adik sy yg masak...masakan orang bujang namanya...masa tu dia kena tinggal sorang2 sebab kakak2nya balik kampung...dia pulak tak dapat nak balik sebab penat bertugas...adat le kan dah keje pun polis...sedia berkhidmat bila2 masa je la kan...hehee...

Kalau dia masak, memang segala benda dia nak campak dalam masakan tu...Ni la dia bahan2 yg di perlukan...

Telur
Bawang Merah
Lada Benggala
Tomato
Cili Padi
Planta
Garam


Dan hasilnya jadilah seperti di bawah ini (*_*)
-
-
-
-
 

Yeay betul TELUR DADAR !

Hehee kepada yg sudi meneka sy ucapkan terima kasih...ade yg kata pizza, telur dada (hahaha ni kes huruf R tetiba hilang kat keyboard ekkk) & yg paling terkejut telur dadah (ayoyooo takut nak makan dengar nama gitu)... 

Sebagai tanda penghargaan sy promote link yg menjawab tak kira la betul ke tak (banyak yg betul pun) hehehe...korang2 jenguk la ye blog mereka ^_^



TERIMA KASIH YE 


Kata Hatiku: Bila perut tengah lapar...tengok makanan ape pun sedap je kan :)

33 comments:

  1. hehe..blh plak berteka teki ye...meriahnye telur dadar dia, memng nmpak marvelous. Thankz promote blog..:)

    ReplyDelete
  2. hehebru blh tgk lah akak..wahh sedap2..antar mai ckit..hehe;-)

    ReplyDelete
  3. hehe L jawap betul.. ngeh4

    ReplyDelete
  4. hahhahha, lawaaklahhh tuan belog nih..timer kaseh letk link akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee ape yg lawaknye tu kak...
      same2 kasih :)

      Delete
  5. Hehe kan..saya pun terer gak masak..masak air ngan megi hehe..thanks promote link :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2...hehe xpe kira pandai msk jugak tu kn :)

      Delete
  6. betul tekaan sy..hehe...
    tq sudi promote blog..hehe..

    ReplyDelete
  7. haha.. nmpk sgt tu telor dadar.. deqla kerap gorng telor dadar tuk hubby sbb dye suka sgt.. hihi

    ReplyDelete
  8. hehehe..x sangka dgn menjawab entri awk..blog sye terpilih utk dipaparkan dlm blog awk nih.tenkiu so much..tpi mmg nmpak cedappp & menarekk telo goreng tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. hehehehe... kalau makan waktu panas2... fuhh... memang sedap ni kak...

    ReplyDelete
  10. da la tngh lapar..tgk plak telo yg cambest tuh..nyum3

    ReplyDelete
  11. yeahh....betullah nur teka..!
    pasttt..nanti try campurkan mayonis...
    mavelesss gitu.....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah buat dh nur...akak cpt muak klu cmpur mayonis tu:)

      Delete
  12. wahh ! macam sedapp je ,
    walopon segale bahan yg aneh sicampak utk mnghasilkn telur dadar . haha :D

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah...jawapan ana betul..heheh
    Pape tima kasih kerana promote blog ana....
    k...Wassalam....

    ReplyDelete
  14. saya tengah lapar ni.. memang nampak sedap! hihi :D

    ReplyDelete
  15. Wahhh! Sedapnyerr telur dadaR ni heheee..
    kecur air liur fik dibuatnya... kalau fik masak simple-simple jer. ambik dua sudu mayonis, kacau sampai sebati dengan telur, pastu goreng sampai masak.


    try arr nanti, sedap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee...akak pn ada jg buat cmtu...klu x pn campur dgn sos tiram sikit...pun sedap juga :)

      Delete
  16. ni stail pompuan masak...macam2 letak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee rajin terlamapau namanya tu...

      Delete
  17. Replies
    1. uikkk dh bgtau telur dadar pun ada lg yg kata tu pizza...

      Delete
  18. husband saye kalo nakk makan wajib ade telur dadar :)

    ReplyDelete
  19. haha..kan betui..hehe..tengkiu2! ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...